29 jan

Megnyílt a Nádas Pálinkafőzde

Elérkezett a várva várt nap! A Nádas Pálinkafőzde megnyitotta kapuit az érdeklődők, a pálinkafőzetők és a pálinka szerelmesei számára!

Ígéretünkhöz híven, február első hetétől indul a pálinkafőzés. Minden készen áll tehát arra, hogy az elmúlt időszak kemény munkája beérjen és végre elinduljon az első főzés. Természetesen – mint minden kezdet – a februári nyitás is járt némi nehézséggel, de sikerült áthidalnunk ezeket, és be tudjuk tartani, amit januárban megígértünk azoknak, akik elsőként telefonáltak, hogy hozzánk szeretnék hozni kifőzésre váró cefréjüket.

A nyitás előtti reklámkampányunk a környék hirdetési lehetőségeinek szinte minden formáját kihasználta. Megjelentünk újságok hirdetési rovatában, reklámújságokban, plakátoltunk, hirdetést helyeztünk el a falutévén, fórumokon, internetes hirdetési oldalakon jelentünk meg. A jövőben reklámfilmünk látható lesz a Pápa Tv-n, valamint megtalálhatóak leszünk a telefonkönyvekben.

Emellett nemcsak lepárló üzemünk, hanem honlapunk is elért abba a fázisba, hogy megmutathassuk a nagyközönség számára. Reményeink szerint elnyerte az Ön tetszését is. Ha kedvet érez hozzá, kérjük írjon Vendégkönyvünkbe, ahol kifejtheti, hogy mi a véleménye a Pálinkafőzdéről vagy éppen a honlapunkról.

Hamarosan a facebookon is elérhetőek leszünk.

Jöjjön el hozzánk személyesen, és talákozzon velünk a Nádas Pálinkafőzdében. Tekintse meg lepárló üzemünket, melyet az elmúlt évek kitartó munkájával hoztunk létre, hogy minőségi pálinkát állítsunk elő Önnek is! Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.